تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
زیبای لعنتی

زیبای لعنتی

seyasi

متخصص مغز و اعصاب (دکتر بيتا جبلي)

به گفته کودک کلينيک متخصص مغز و اعصاب (نورولوژيستي) که دوره هاي تکميلي تشخيص و درمان سردرد را گذرانده و تبحر کافي در درمان انواع سردرد را دارد فوق تخصص سردرد گفته مي شود.

از آنجاييکه سردرد يکي از شايعترين علامتهايي است که بيمار را نزد پزشک مي کشاند معمولا ابتدا فرد توسط پزشکان عمومي وداخلي ويزيت مي شود. در صورتيکه نياز به برسي هاي تشخيصي و درمان تخصصي تر باشد بيماربايد به متخصص مغز و اعصاب و فوق تخصص سردرد مراجعه کند.

پزشک متخصص سردرد در فوق تخصصي سردرد، جديدترين، به روز ترين و بهترين روشهاي درمان سردرد را به صورت تخصصي به بيماران مبتلا به انواع سردرد ارائه مي دهد که اين کار پس از معاينه دقيق نورولوژيک و در صورت نياز اقدامات پاراکلينيک صورت مي گيرد.

تفاوت روانشناس، متخصص روانپزشک و متخصص مغز و اعصاب چيست؟

نورولوژيست‌ها (متخصص مغز و اعصاب)،‌ روانپزشکان و روانشناسان اگرچه حوزه کاري مشخصي دارند و تخصص‌هاي جداگانه‌اي مي‌گيرند، از سوي بسياري از مراجعان و بيماران ممکن است با يکديگر اشتباه گرفته شوند. اينکه کي بايد به متخصص مغز و اعصاب مراجعه کرد، کي به روانپزشک و کي به روانشناس، ممکن است سوال بسياري از مردم باشد.

اگر اين سوال، سوال شما هم باشد، بايد بدانيد که اصولا روانشناس فردي است که دوره عمومي پزشکي را نگذرانده است و با گرفتن مدرک ليسانس، فوق‌ليسانس و دکترا در رشته روانشناسي، روانشناس شده است و مي‌تواند با ارائه راهکار‌هاي مختلف (بدون تجويز دارو) به مراجعانش کمک کند اما روانپزشک، پزشک متخصصي است که دوره عمومي پزشکي را طي کرده و پس از آن در رشته اعصاب و روان تخصص گرفته است.

متخصص مغز و اعصاب (دکتر بيتا جبلي) يا نورولوژيست هم پزشک متخصصي است که پس از طي کردن دوره پزشکي عمومي، تخصصش را در رشته مغز و اعصاب (نورولوژي) گرفته تا بتواند بيماري‌هايي مانند تشنج، ام‌اس، ميگرن و سردرد‌هاي مختلف، فلج، سکته مغزي و کمردرد‌هاي مزمن و بيماري‌هايي از اين قبيل را تشخيص دهد و درمان کند.

روانپزشک نيز مي‌تواند در درمان اضطراب‌ها، افسردگي‌ها و ساير مشکلات اعصاب و روان به مراجعانش کمک کند و به آنها دارو بدهد اما روانشناس نمي‌تواند دارو تجويز کند و معمولا روان‌درماني مي‌کند.

ضمنا اين نکته را هم بايد يادآور شوم که جراح مغز و اعصاب هم مي‌تواند جراحي‌هايي مانند برداشتن انواع تومور‌ها يا ديسک کمر را انجام دهد بنابراين هيچ شباهتي بين رشته‌هاي روانشناسي، روانپزشکي و تخصص مغز و اعصاب وجود ندارد.

چه موقع براي سردرد به متخصص مغز و اعصاب مراجعه کنيم؟

  • سردرد آنقدر شديد باشد که با فعاليتهاي روزانه تان تداخل کند و شما را از کار، مدرسه و زندگي روزمره بازدارد.
  • وقتي مجبوريد بيشتر روزها از آسپرين، بروفن، استامينوفن يا ساير دارو هاي مسکن سردرد مسکن استفاده کنيد.
  • وقتي حس مي کنيد سرتان رو به بدتر شدن است.
  • وقتي از اينکه داروي زيادي براي تسکين سردرد مصرف مي کنيد نگران هستيد.
  • اگر براي درمان سردرد مجبور به مراجعه به اورژانس شده ايد.
  • اگر بيش تر از 15 روز در طي ماه گذشته سردرد داشته ايد.
  • وقتي سردردتان براي اولين بار بالاي 50 سالگي شروع شود.
  • اگر سردرد شروع ناگهاني و انفجاري داشته باشد و نه تدريجي

اگر سردردتان با هر يک از علائم زير باشد:

الف) تب

ب) تهوع و استفراغ بخصوص استفراغ هاي صبحگاهي

ج) گيجي و منگي

د) درد و سفتي گردن

ه) هرگونه کاهش سطح هوشياري

و) اختلال بينايي و تاري ديد

ز) هرگونه نشانه هاي فوکال نورولوژيک مثل ضعف يک قسمت بدن و صورت

نحوه ارزيابي و تشخيص متخصص نورولوژيست چگونه است؟

قدم اول، گرفتن شرح حال دقيق از بيمار:

اينکه علائم از چه تاريخي، با چه شدتي شروع شده است؟ ابتدا کدام قسمت را درگير کرده است ؟ سير بيماري فرد چطور بوده است؟

بنابراين در مراجعه به متخصص نورولوژي لازم است تمامي اطلاعات دقيق ارائه شود که پزشک در تشخيص گمراه نشده و روند درمان سريع تر پيش رود.

نحوه معاينات متخصص مغز و اعصاب (نورولوژيست)

معاينات نورولوژي با توجه به شکايت اصلي بيمار شامل: معاينات سرو گردن و ته چشم بيمار، معاينه اندام ها، رفلکس ها، وضعيت تعادل، معاينه اعصاب دوازده گانه، معاينه حس لمس، موقعيت و… مي‌باشد.

سپس با توجه به اطلاعات به دست آمده به تناسب تشخيص هاي احتمالي درموارد مورد نياز پزشک از ابزارهاي پاراکلينکي براي تشخيص بهتر استفاده مي‌کند.

 

موضوع :
برچسب ها : متخصص,مغز,و,اعصاب,(دکتر,بیتا,جبلی),
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در چهارشنبه 27 مرداد 1400ساعت 2:08 توسط مرمر | تعداد بازديد : 89 | |

دوره هاي دکتر ميثم شکري ساز

دوره هاي دکتر ميثم شکري ساز

 

همه ما از دوران کودکي در حال يادگيري و يادگيري مهارت هاي جديد بوده ايم. انسان ها ذاتاً علاقه مند به درک ناشناخته هاي اطراف خود هستند. هر چه بيشتر بدانيد، دنيا براي شما تيره‌تر مي‌شود و مي‌توانيد موقعيت خود را در جامعه از طريق دانش مشخص کنيد.

https://www.librarything.com/profile/karmandandolatt

 

https://atbox.io/5846393865343#!

 

https://topsitenet.com/profile/karmandandolatt/738913/

 

 

در کلاس هايي که در گذشته و در دوران مدرسه مي رفتيد، اين جمله را به خاطر داريد که مي گفت: «علم» بهتر است يا «ثروت»؟ حقيقت اين است که او به دنبال علم ثروت نيز خواهد رفت و اگر فردي با فرهنگ و تحصيلکرده شويد راه هاي زيادي براي کسب ثروت و پول بيشتر براي شما وجود خواهد داشت.

 

البته اين بستگي به داشتن يک معلم خوب دارد و او به شما علاقه دارد. زماني را به ياد بياوريد که در کلاس اميدوار بوديم معلممان با ما تماس نگيرد. ترس ما از دادن پاسخ اشتباه و احمق به نظر رسيدن در مقابل همکلاسي‌هايمان يک عامل بازدارنده قوي براي بالا بردن دستانمان و داوطلب شدن بود.

 

اين مايه تاسف است، زيرا مشارکت در کلاس اتفاق نمي افتد و نمي تواند براي فراگيران مناسب باشد. اما راه حل اين است که از معلمان حرفه اي و معتبر کمک بگيريد. فکر مي کنم در اين مقاله با فردي موفق آشنا شويد که مهارت هاي زيادي را در تربيت جوانان معرفي مي کند. او فردي نيست جز ميثم شکري ساز که در شاخه هاي مختلف مديريتي، علمي، پژوهشي، کارآفريني و ... از شهرت بالايي برخوردار باشد.

https://www.intensedebate.com/people/karmandandolatt

 

https://www.longisland.com/profile/karmandandolaat

 

 

دوره هاي دکتر ميثم شکري ساز

 

آيا ميثم شکري ساز و دوره هاي منحصر به فرد او را مي شناسيد؟

 

دکتر ميثم شکري ساز در تمامي عرصه هاي زندگي فردي توانمند است. او متولد فروردين 1365 بود و جواني پربار داشت. ميثم شکري ساز در سال 1396 به عنوان کارآفرين برتر کشور و همچنين مدير شايسته فناوري اطلاعات شناخته مي شود. او که همواره در عرصه فعاليت هاي خود خوش درخشيده است، علاوه بر مديرعاملي هلدينگ پارس پندار، موسسه آموزش مجازي پارس و مجموعه اي ديگر، معلمي بي نظير و انسان ساز نيز مي باشد.

 

https://www.wishlistr.com/profile/karmandandolaat

 

https://www.wallpaperfusion.com/Members/karmandandolattt/454311/

 

 

دوره هاي دکتر ميثم شکري ساز که در قالب کارگاه هاي فوق العاده برگزار مي شود به شرح زير مي باشد.

 

· 25 راز موفقيت

 

آموزش هدف گذاري

 

· قلب مشتري را تسخير کنيد

 

بازاريابي و فروش

https://rabbitroom.com/members/elearnparsss/profile/

 

https://www.stageit.com/elearnparsss

 

 

· مباني و اصول مديريت

 

· ارتباط

 

قانون تجارت تجارت

 

تکنيک هاي فروش و طراحي

 

· مهارتهاي زندگي

 

· مديريت منابع انساني

 

· تبليغات خلاقانه

 

· و...

 

ميثم شکري ساز با مدرک دکتراي کارآفريني از دانشگاه آزاد اسلامي، MBA از دانشگاه آشتن بايس برلين آلمان و اميرکبير تهران و همچنين داراي مدرک کارشناسي مهندسي صنايع جزوه اي براي نخبگان و فرهيختگان کشورمان است. باعث افتخار کشور شود. ناگفته نماند که ايشان يک مشاور حرفه اي در زمينه هاي مديريت، ارتباطات، بازاريابي و منابع انساني هستند. اما اگر در دوره هاي دکتر ميثم شکري ساز شرکت کنيد، مي توانيد آنچه را که در سال هاي طلايي زندگي به دست آورده است، تجربه کنيد و آموخته هايش را در زندگي خود به کار بگيريد.

https://www.drupalgovcon.org/user/122651

 

https://coderwall.com/elearnparsss

 

 

دوره هاي دکتر ميثم شکري ساز

 

روش تدريس در دوره هاي ميثم شکري ساز چگونه است؟

 

روش هاي آموزشي اين مدير موفق بسيار استراتژيک و مبتني بر تحقيق است. او به دانش آموزانش قدرت مي دهد تا راه خوشبختي و موفقيت را طي کنند. به عنوان مثال، در دوره 25 راز موفقيت، راه هاي هيجان انگيز و جالب براي موفقيت در همه زمينه ها يا در مسير تسخير قلب يک متخصص، صاحبان مشاغل، علاقه مندان به بازاريابي و فروش، کساني که تجارت مي کنند به شما آموزش داده مي شود. . يا علاقه مندان به اين دوره به خوبي ياد خواهند گرفت که چگونه مشتريان را براي خريد محصولات يا خدمات ترغيب کنند.

https://experiment.com/users/eelearnparsss

 

https://logopond.com/elearnparsss/profile/535537/?filter=&page=

 

 

استفاده از بهترين روش ها را در آموزش هر دوره فراموش نکنيد. نياز به تمرين و تکرار زياد و درک کامل مفاهيم دارد. تمامي اين موارد در دوره هاي دکتر ميثم شکري ساز وجود دارد و اگر در آموزش با برخي از آنها آشنا شويد خالي از لطف نيست.

 

نگاهي به دستاوردهاي تحصيلي ميثم شکري ساز

 

اين مدير جوان که تنها 34 سال سن دارد داراي مدرک مديريت بازرگاني MBA مورد تاييد وزارت علوم، تحقيقات و فناوري است. همچنين داراي گواهينامه مديريت کيفيت ISO 9001:2000 از DNV هلند و گواهي دوره آموزش عالي در حقوق تجارت و داوري مي باشد.

https://hypothes.is/users/elearnpars

 

http://kabipanel.xobor.de/u168_elearnparsss.html

 

 

دکتر ميثم شکري ساز ساليان متمادي از عمر گرانبهاي خود را صرف آموزش ارتباطات و مهارت هاي زندگي، اصول و مباني مديريت بازرگاني، تدريس حقوق تجارت و بازرگاني، تدريس در مؤسسات آموزش عالي نجف آباد و المهدي اصفهان، آموزش فنون فروش و. اين برنامه، ارتباطات، تبليغات خلاقانه و .... انجام داده است. وي همچنين با دانشگاه اصفهان و بسياري از مراکز آموزشي کشور همکاري دارد. بنابراين مي توانم از بار علمي و نبوغ آموزشي استفاده کنم و در زندگي فردي و اجتماعي شما فردي برجسته باشم. زيرا براي تغيير روش زندگي و پيروي از منبع موفقيت هيچ وقت دير نيست.

https://www.wishlistr.com/profile/elearnparssss

 

https://knowyourmeme.com/users/elearnparssss

 

 

آنچه در کارنامه کاري اين مدير شايسته، کارآفرين برجسته و معلم دلسوز مشهود و آشکار است.

 

موضوع :
برچسب ها : دوره,های,دکتر,میثم,شکری,ساز,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در يکشنبه 11 ارديبهشت 1401ساعت 19:57 توسط مرمر | تعداد بازديد : 37 | |

توهم باهوشي چيست؟ اثر دکتر ماکان آريا پارسا

توهم باهوشي چيست؟ اثر دکتر ماکان آريا پارسا

 

دکتر ماکان آريا پارسا تاجر ايراني کتابي به نام توهم هوش را ترجمه کرده است. او در اين کتاب از توهمي به نام «توهم هوش» يا به طور کلي تر، «توهم هوش» صحبت مي کند.

 

در مقاله زير مي خواهيم بررسي کنيم و ببينيم که چرا "توهم هوش" مضر است و چگونه از اين توهم جلوگيري کنيم؟

https://zenwriting.net/mapheron07/mkhn-ary-prs

 

https://www.cookprocessor.com/members/moveplant54/activity/1352831/

 

https://canonuser.com/members/beastwood42/activity/525167/

 

https://gemsfly.in/members/niecetie64/activity/486637/

 

https://blogfreely.net/bedbat40/mkhn-ary-prs

 

https://gamegiraffe.com/members/planetgrass37/activity/106439/

 

https://squareblogs.net/factwood03/mkhn-ary-prs

 

https://britishrestaurantawards.org/members/riverplay62/activity/1018239/

 

https://xueskildsen80.livejournal.com/profile

 

http://isms.pk/members/genderheron07/activity/3249967/

 

پس از مطالعه اين مقاله با بيوگرافي و کتاب هاي آريا پارسا بيشتر آشنا مي شويم.

 

آنها باهوش هستند. همه در آن شرکت مي کنيم...!

 

شايد اگر از مردم بپرسيم که آيا توهم زيرکانه اي داري يا نه، هيچ کس نگويد بله! من توهم هوش دارم! و البته ويژگي اصلي توهم هوش اين است که خود فرد از رفتار خود آگاه نيست وگرنه هيچکس دوست ندارد فريب بخورد! براي شناخت بهتر خود لطفا اين مقاله را تا انتها بخوانيد و فکر نکنيد همه چيز را مي دانيد!

 

 توهم هوش چيست؟

 

توهم هوش دو سطح دارد.

 

در اولين و ساده ترين سطح، ما 100? مطمئن هستيم که آنچه خوانده ايم يا ديده ايم درست است.

 

اما سطح دوم پيشرفته تر است و مخاطرات بالاتر است.

 

در اين سطح فکر مي کنيم خيلي بيشتر از آنچه به ما ياد داده شده است مي دانيم. يعني در برآورد هوش و مهارت خود در يک موضوع اشتباه مي کنيم. بنابراين ما اعتماد به نفس کاذبي خواهيم داشت که رهايي از آن آسان نيست.

https://platesong07.werite.net/post/2022/04/05/%D9%85%D8%A7%DA%A9%D8%A7%D9%86-%D8%A2%D8%B1%DB%8C%D8%A7-%D9%BE%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7

 

https://pinkfind93.bravejournal.net/post/2022/04/05/%D9%85%D8%A7%DA%A9%D8%A7%D9%86-%D8%A2%D8%B1%DB%8C%D8%A7-%D9%BE%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7

 

http://tilesunday82.jigsy.com/entries/general/%D9%85%D8%A7%DA%A9%D8%A7%D9%86-%D8%A2%D8%B1%DB%8C%D8%A7-%D9%BE%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7

 

https://braggal.com/braggal-members/tilecurve48/activity/122153/

 

https://members.theartofsixfigures.com/members/stitchbadge90/activity/459960

/

https://www.victoriaeducation.co.uk/members/lunchdebtor93/activity/1130468/

 

https://activewhite25.edublogs.org/2022/04/05/%d9%85%d8%a7%da%a9%d8%a7%d9%86-%d8%a2%d8%b1%db%8c%d8%a7-%d9%be%d8%a7%d8%b1%d8%b3%d8%a7/

 

 

علائم توهم چيست؟

 

فکر مي کنيد چنين جملاتي را از ديگران شنيده ايد يا خودتان از آنها استفاده کرده ايد؟

 

من خودم مي دانستم و نيازي به گفتن نبود

 

اين مقاله هيچ ربطي به من ندارد.

 

من مکرر به يک سمينار رفتم اما فايده اي نداشت.

 

کتاب هاي تکراري بهترين افزودني براي روز هوشمند ما با دانش هستند.

 

· نه! اين درست نيست! همه آنها اشتباه مي کنند!

 

ديدن اين صحنه در مهماني ها احتمالاً همان چيزي است که همه درباره سياست فکر مي کنند.

 

يا وقتي نوبت به بالاترين سطوح اقتصاد ايالتي مي رسد، برخي افراد راه حل هاي فوري و اصلاحي ارائه مي دهند.

 

در عين حال اگر مشکل از نحوه بازي تيم ورزشي است، همه به عنوان کارشناس علوم ورزشي از اشتباهات مربيان و داوران صحبت مي کنند.

 

حقيقت اين است که ما سعي مي کنيم همه چيز را معنا کنيم و اين يک توهم در ما ايجاد مي کند. چيزي که استيون هاوکينگ باهوش بزرگ معاصر مي بيند مخالف دانش و بدتر از ناداني است.

http://cqms.skku.edu/b/lecture/1231770

 

https://zenwriting.net/hairswitch40/mkhn-ary-prs

 

https://marquezwyatt7.livejournal.com/profile

 

https://bandochoi.com/members/testrussia62/activity/1256104/

 

http://y8space.com/members-2/horsebagel34/activity/1943390/

 

http://www.bcsnerie.com/members/fogoutput18/activity/1754032/

 

https://squareblogs.net/inkgrass01/mkhn-ary-prs

 

https://blogfreely.net/oceanborder63/mkhn-ary-prs

 

https://canvas.instructure.com/eportfolios/1067484/Home/__

 

چه چيزي توهم هوش را در ما ايجاد مي کند؟

 

اين عوامل اساساً توهم هوش را در ما ايجاد مي کنند:

 

1- سيستم پاداش مغز

 

در مغز هورموني به نام دوپامين (هورمون لذت) وجود دارد.

 

وقتي مغزمان به ما مي گويد که اين هورمون را آزاد کنيم، لذت مي بريم.

 

مثلا وقتي به ما خبر مي دهند که در بانک جايزه گرفته ايم، وقتي در کنکور قبول مي شويم يا اطرافيانمان تشويق مي شوند.

 

مغز ما مي خواهد با ترشح مداوم اين هورمون شادتر باشد، بنابراين به دنبال دليلي براي اين کار است. يکي از دلايل اصلي ترشح دوپامين توسط مغز اين است که ما چيزي را مي دانيم يا حداقل احساس مي کنيم که آن را مي دانيم.

 

هر بار که چيزي را مي دانيم يا مهارتي را مي دانيم و آن را انجام مي دهيم، سيستم پاداش در مغز فعال مي شود. درست مثل يک معتاد!

 

 2- اهميت قضاوت ديگران

 

شايد شما هم چنين افرادي را ديده باشيد! افرادي که معمولا حرف ديگران را تکذيب مي کنند و فکر مي کنند ديدگاهشان درست است!

 

اين افراد مجذوب ظاهر افراد کاملاً متفاوت، باهوش و متفکر هستند. حقيقت اين است که آنها دوست دارند به عنوان بهترين کساني که مي شناسند شناخته شوند. اين افراد که من به آنها «داناي کل» مي گويم معمولا شنوندگان خوبي نيستند. آنها تمايلي به مشورت با ديگران ندارند و مي خواهند دانش آنها جديد و متفاوت باشد.

 

اين افراد توهم هوش را تشکيل مي دهند زيرا معمولاً براي نظرات ديگران ارزش کمتري قائل هستند.

https://www.cookprocessor.com/members/cerealdry4/activity/1352787/

 

https://blogfreely.net/atticrice3/mkhn-ary-prs

 

https://gamegiraffe.com/members/robertdomain3/activity/106409/

 

https://zenwriting.net/hubcapwasp0/mkhn-ary-prs

 

https://espinozabond3.livejournal.com/profile

 

https://bandochoi.com/members/hallsteel2/activity/1256137/

 

http://y8space.com/members-2/brianbee2/activity/1943497/

 

http://www.bcsnerie.com/members/domainface1/activity/1754068/

 

https://zenwriting.net/domaintulip9/mkhn-ary-prs

 

 3- فضاي مجازي و شبکه هاي اجتماعي

 

تا صد سال پيش اينترنت و فضاي مجازي نامي نداشتند، اما اکنون ستون فقرات همه زندگي ها هستند.

 

عضويت در شبکه هاي اجتماعي پس از خريد گوشي موبايل به يک عادت تبديل شده و به منبع اصلي اخبار تبديل شده است.

 

با خواندن متني فلسفي درباره اگزيستانسياليسم يک کليک فاصله داريد. چقدر به خواندن چگونه بمب اتمي بسازيم نزديک هستيد؟

 

پس دنياي اطلاعات و اخبار، درست و غلط، سالم و ناقص در دستان شماست. سرعت توليد اطلاعات به قدري بالاست که فرصتي براي تحليل و بازنگري وجود ندارد.

 

چگونه با توهم هوش کنار بيايم؟

 

زمان تجويز داروي توهم زا فرا رسيده است.

 

1. بپذيريد که باورهاي شما درست نيست

 

گاهي اوقات بهتر است باورهاي خود را در مورد مسائل مختلف دوباره بررسي کنيم. ما اغلب فکر مي کنيم که باورها و هوش ما واقعي و غيرقابل انکار است.

 

به عنوان مثال، ممکن است فکر کنيم که سرمايه گذاري در طلا امن ترين راه براي سرمايه گذاري است. اما واقعاً چند بار سعي کرده ايم تحليل تکنيکال را رد کنيم؟

 

اين اولين قدم براي دور شدن از توهم هوش است که باورهاي شکل گرفته در خود را اصل نمي دانيم.

 

2. هوش کافي نيست، کسب مهارت

 

براي اينکه مطمئن شويد چيزي را ياد گرفته ايد، بايد ببينيد چقدر در انجام آن مهارت داريد. دانش تنها با تمرين و تکرار مي تواند به مهارت تبديل شود.

 

براي مقابله با توهم هوش بايد عملگراتر باشيد. به اين ترتيب نه تنها توهم هوش را از بين مي بريد، بلکه اعتماد به نفس خود را نيز افزايش مي دهيد.

 

3- موتور يادگيري خود را هميشه روشن نگه داريد

 

هر چيزي و همه چيز را امتحان کنيد

 

موضوع :
برچسب ها : توهم,باهوشی,چیست؟,اثر,دکتر,ماکان,آریا,پارسا,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در شنبه 24 ارديبهشت 1401ساعت 1:16 توسط مرمر | تعداد بازديد : 38 | |


صفحه قبل 1 صفحه بعد